BeautyGo — порівняння цін на косметику в Україні

БЕТ СО2-екстракт Алое вера висококонцентрований надкритичний (5г)

Категорія: Незмивний кондиціонуючий догляд

Ціни в магазинах

Наразі немає доступних пропозицій.

Схожі товари

Опис

СО2-екстракт Алое віра висококонцентрований надкритичний. 100% натуральний та екологічний продукт. INCI: CO2 Aloe Barbadensis Leaf Extract. СО2-екстракт Алое вера виробляють за допомогою надкритичної CO2 екстракції стебел рослини, яка проходить під високим тиском за допомогою надкритичного флюїду - діоксиду вуглецю (СО2). СО2-екстракти не містять розчинники, неорганічні солі, важкі метали та мікроорганізми. СО2-екстракт Алое вера - універсальний засіб для всіх типів шкіри, особливо для чутливої ​​та запаленої. Ранозагоювальний, протимікробний, протизапальний засіб, глибоко проникає в шкіру, зволожуючи та регенеруючи її. Природний склад СО2-екстракт алое віра: глікозиди, смолисті речовини, ефірні олії, близько 20 амінокислот, вітаміни В, С, Е, бета-каротин, клітковина та інші поживні ферменти . - Вид: масляниста маса жовтого кольору з характерним запахом. - Розчинність: жиророзчинний (в маслі при температурі 35-45 °C). Чи не нагрівати вище 35-45С. СО2-екстракт Алое віра підійде для будь-якого типу шкіри, особливо буде корисний для чутливої ​​шкіри. Властивості СО2-екстракт Алое віра: надає протизапальні, ранозагоювальні властивості; здатний легко та глибоко проникати у шкіру, діючи на клітинному рівні; відкриває та очищує пори, активно зволожує та підтягує шкіру; відновлює обмін речовин, стимулює регенерацію клітин; знімає запалення та роздратування; збільшує синтез колагену та еластичність шкіри; заспокійливий та антиалергенний компонент, забезпечує живильну дію крему для будь-якої шкіри обличчя та шиї; в засобах по догляду за волоссям СО2 екстракт Алое вера живить волосся по всій довжині і допомагає позбутися кінчиків, що січуться, адсорбує лупу і стимулює оновлення епітелію шкіри і клітин волосяної цибулини. Де застосовується: засоби для загоєння сонячних опіків, лікування псоріазу, профілактики та лікування вугрової висипки, фурункулів, дерматиту та інших захворювань шкіри; зволожуючі креми, лосьйони; маски для сухої та схильної до алергій шкіри обличчя; засоби для очищення чутливої ​​шкіри; сонцезахисна косметика; антивікова косметика; бальзами та гелі для шкіри навколо очей; бальзами після гоління; засоби для догляду за волоссям. Як застосовується: перед застосуванням флакон ретельно струсити; при приготуванні кремів та косметичних емульсій, продукт вводять на завершальній стадії активну фазу або готовий засіб покапельно при температурі 35-45°С; попередньо СО2 екстракт можна розбавити в базовій або водорозчинній олії, полісорбаті, тригліцеридах; при приготуванні шампунів екстракт додають після ПАР при температурі 35-45°С; на 50г засобу на введення становить 0,1 гр. СО2 (при дозуванні 0,2%), на 30 гр. - 0,06 гр. або приблизно 1 крапля. застосовуючи вперше, рекомендується провести тест на алергічну реакцію на внутрішній стороні ліктя. Дозування: 0,2 - 0,5% (допускається введення 0,6 - 2% у лікувальні засоби). Чи не нагрівати вище 35-45С.

Характеристики