BeautyGo — порівняння цін на косметику в Україні

Розма Сечовина, карбамід (ЧДА), для косметики – 100г

Категорія: Олії для тіла

Ціни в магазинах

Наразі немає доступних пропозицій.

Схожі товари

Опис

Сечовина (карбамід). ЧДА. (NH2CONH2) Якщо ваша мета – зволожити, пом'якшити шкіру, уповільнити в'янення шкіри, відновити цілісність шкірного покриву, покращити колір та мікрорельєф, захистити від впливів навколишнього середовища, то сміливо використовуйте сечовину для цих цілей Косметика з сечовиною підходить для будь-якого типу шкіри, проте слід враховувати деякі застереження: з обережністю застосовувати при дуже чутливій шкірі, схильній до алергічних проявів, а також для шкіри із запальними процесами у вигляді прищів або вугрів. Гранульована речовина, розчинна у воді, у спирті. Рекомендоване дозування: 2-10%. Несумісність: бетаїн, бетаїну гідрохлорид. Сечовина, у складі засобів для догляду за шкірою, робить їх більш ефективними та якісними та наділяє такими властивостями: Зволожуюча. Сечовина має гігроскопічні властивості, сприяє затриманню вологи в шкірі, знижує випаровування рідини. Протизапальне та захисне. Завдяки антисептичному ефекту сечовини рецептури крему вимагають меншої концентрації консервантів. Протизапальна дія створює несприятливі умови для розвитку патогенних бактерій, відновлюючи природний бар'єр на поверхні епітелію. Провідне. Сечовина у складі крему є провідником інших корисних компонентів, тобто. покращує їхню сприйнятливість шкірою. Пом'якшувальне. Природний ексфоліант, завдяки чому поверхневий огрубілий шар шкіри розм'якшується, луски, що ороговіли, м'яко відлущуються, а живі і здорові клітини утворюють бархатисту поверхню шкіри. Загоєння. Креми та сечовиною ефективно загоюють мікротріщини та інші пошкодження шкіри, мають легку знеболювальну дію.

Характеристики